In de wereld van moderne zakelijke tools is mobiliteit essentieel. Bij Clocx begrijpen we dat ondernemers verschillende voorkeuren hebben als het gaat om het bijhouden van hun administratie. Daarom bieden we zowel een gebruiksvriendelijke app als een handige website aan, zodat je de vrijheid hebt om te kiezen wat het beste bij jou en jouw bedrijf past.

Clocx app: Jouw administratie binnen handbereik

Voordelen van de Clocx app:

Mobiel Gemak: Met de Clocx app heb je altijd toegang tot jouw administratie, waar je ook bent. Of je nu onderweg bent naar een klant, op locatie werkt, of gewoon vanuit huis, jouw administratie is altijd binnen handbereik.

Real-time Updates: Voer uren in, bekijk projectoverzichten en raadpleeg rapportages in real-time. De app zorgt ervoor dat je direct op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen binnen jouw bedrijf.

Eenvoudige Navigatie: De intuïtieve interface van de app maakt het eenvoudig om alle functies te gebruiken. Of je nu nieuwe uren wilt registreren, projecten wilt beheren, of rapporten wilt genereren, alles is slechts een paar tikken verwijderd.

Clocx Website: Uitgebreide functionaliteiten op groot scherm

Voordelen van de Clocx Website:

Uitgebreide weergave: Voor gedetailleerde taken en complexe administratieve handelingen biedt de Clocx website een ruimer scherm, waardoor je een overzichtelijkere weergave hebt van al je administratieve gegevens.

Efficiënte Data-invoer: Het toetsenbord en de muis op een computer maken snelle en efficiënte data-invoer mogelijk. Dit is vooral handig bij het verwerken van grote hoeveelheden informatie.

Geavanceerde rapportages: De website biedt een uitgebreider platform voor het genereren van gedetailleerde rapportages. Dit is ideaal voor managers en ondernemers die diepere inzichten willen verkrijgen.

Jouw keuze, Jouw voordeel

Bij Clocx geloven we in keuzevrijheid. Of je nu de voorkeur geeft aan de mobiliteit van de app of de uitgebreide functionaliteiten van de website, we hebben beide opties ontworpen om te voldoen aan jouw specifieke behoeften.

Kies wat het beste bij jou en jouw werkwijze past en ervaar de flexibiliteit van Clocx. Begin vandaag nog met het vereenvoudigen van jouw administratie en ontdek het gemak van zowel de Clocx app als website.