Over ons

  • Eenvoudig je uren registreren
  • Inzicht in je projecten
  • Direct je uren factureren
Ontdek onze software 14 dagen gratis:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Clocx is een initiatief van Have-IT gevestigd in Ede. Have-IT is expert in maatwerk op het gebied van software ontwikkeling. Meerdere van onze opdrachtgevers gaven aan behoefte te hebben aan een modulaire en flexibele tool ten behoeve van urenregistratie. Het boeken, verantwoorden en factureren is een belangrijk onderdeel van iedere organisatie, maar lang niet ieders hobby. Door de veelzijdigheid van Clocx is onze tool geschikt voor, bedrijven, managers, ZZP’ers en iedereen die behoefte heeft aan een complete en inzichtelijke administratie. Of dit nu ten behoeve van een juiste facturatie is of verloning van jouw medewerkers.

Door registratie eenvoudig te maken voorkomen we incomplete administraties en ondersteunen we ondernemers. Met de overzichtelijke Clocx app of website vul je tijdens of direct na je werk je eenheden in, zo hoef je niet meer in je geheugen te graven hoelang je bezig bent geweest voor klant A of hoeveel kosten je hebt gemaakt voor project B! Op die manier heb je overzicht en zijn jouw facturen altijd volledig.

Onze software is eenvoudig in gebruik en geschikt voor iedere ondernemer in elke branche. Omdat Clocx het mogelijk maakt iedere gewenste te registreren houd je makkelijk, uren, schroeven, pagina’s en woorden bij. Jij bepaalt wat je registreert en, uiteraard, tegen welk tarief. We kunnen je niet beloven dat de administratie vanaf vandaag je nieuwe hobby is, we kunnen je wel vertellen dat vele ondernemers baat hebben van werken met Clocx.

Ervaar Clocx voor jouw organisatie!

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.