Clocx, jouw partner in administratie, biedt een unieke en veelzijdige oplossing die zich moeiteloos aanpast aan de specifieke behoeften van elke ondernemer. Of je nu een zelfstandige bent, een manager van een groot bedrijf, of ergens daartussenin valt, Clocx is de perfecte fit voor jouw onderneming.

Voor zelfstandige ondernemers: Flexibiliteit op maat

Clocx biedt:

Modulaire flexibiliteit: Als zelfstandige heb je de vrijheid om alleen die functies te kiezen die relevant zijn voor jouw bedrijf. Of het nu gaat om urenregistratie, kostenbeheer, of facturatie, Clocx past zich aan jouw behoeften aan.

Voordelen:

Lage Drempel: Eenvoudig starten met de basisfunctionaliteiten en indien nodig uitbreiden. Geen overbodige kosten voor functies die je niet gebruikt.

Voor managers en bedrijfseigenaren: Overzichtelijk management

Clocx biedt:

Centraal beheer: Managers en bedrijfseigenaren kunnen met één druk op de knop het overzicht behouden over urenregistratie, projecten, en kosten. Een centraal dashboard voor efficiënt management.

Voordelen:

Snel inzicht: Rapportages en overzichten zorgen voor direct inzicht in de prestaties van teams en afdelingen.

Voor grote bedrijven: Schaalbare functionaliteiten

Clocx biedt:

Aanpasbare abonnementen: Grote bedrijven profiteren van schaalbare functionaliteiten en aangepaste abonnementen. Elk team kan gebruikmaken van de modules die het meest relevant zijn voor hun werkzaamheden.

Voordelen:

Efficiëntie op schaal: Schaalbaarheid zonder concessies te doen aan efficiëntie. Elke afdeling kan de kracht van Clocx benutten op een manier die past bij hun behoeften.

Voor alle ondernemers: Maatwerk in urenregistratie

Clocx biedt:

Maatwerk in urenregistratie: Ondernemers in elke fase kunnen profiteren van de eenvoudige maar krachtige urenregistratie van Clocx, afgestemd op hun specifieke behoeften.

Voordelen:

Tijdsbesparing: Snelle en nauwkeurige urenregistratie, waardoor kostbare tijd wordt bespaard voor hetgeen waar het echt om draait.

Start jouw Clocx reis

Of je nu een zelfstandige ondernemer bent, een manager die de leiding heeft over teams, of de eigenaar van een groot bedrijf, Clocx is de alles-in-één oplossing die jouw administratie vereenvoudigt. Ontdek de perfecte fit voor jouw onderneming en start vandaag nog jouw Clocx reis. Meld je aan voor een gratis proefperiode en ervaar zelf hoe Clocx jouw administratieve processen kan optimaliseren.