Optimaliseer urenregistratie voor jouw architectenbureau met Clocx

  • Eenvoudig je uren registreren
  • Inzicht in je projecten
  • Direct je uren factureren
Ontdek onze software 14 dagen gratis:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Efficiënte urenregistratie voor architecten

Overzicht van uren en projecten

Voor architectenbureaus is het cruciaal om de bestede uren aan verschillende projecten nauwkeurig bij te houden. Clocx biedt een gestroomlijnde oplossing waarmee je eenvoudig de urenregistratie per project kunt beheren.

Flexibele registratie van werkzaamheden en projectfasen

Naast urenregistratie maakt Clocx het mogelijk om andere eenheden zoals projectfasen, vergaderingen en ontwerpuren flexibel te registreren. Beheer al je architectuurwerkzaamheden op één centrale plek.

Verbeter projectbeheer

Clocx vereenvoudigt het projectbeheer voor architectenbureaus. Registreer uren, voeg specifieke taken toe en behoud een helder overzicht van de voortgang van elk architectuurproject. Optimaliseer de planning en stroomlijn de resourceallocatie.

Nauwkeurige kostenregistratie

Voor architectenbureaus is het essentieel om de kosten nauwkeurig bij te houden. Met Clocx kun je niet alleen uren registreren, maar ook alle gerelateerde kosten, waardoor je een volledig beeld krijgt van de financiële status van je projecten.

Snelle en overzichtelijke facturatie

Clocx maakt facturatie snel en overzichtelijk. Zet eenvoudig de geregistreerde uren en kosten om in professionele facturen. Verbeter je cashflow en zorg voor tijdige betalingen van je architectuurprojecten.

Vereenvoudig urenregistratie en projectbeheer met Clocx

Ontdek hoe duizenden architectenbureaus hun urenregistratie optimaliseren met Clocx. Verbeter de efficiëntie, minimaliseer administratieve lasten en verkrijg volledig inzicht in je architectuurprojecten.

Ontdek de Voordelen van Clocx – Vereenvoudig je urenregistratie en focus op succesvolle projectuitvoering in de architectuurbranche.

Ervaar Clocx voor jouw organisatie!

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.