Missie en visie

  • Eenvoudig je uren registreren
  • Inzicht in je projecten
  • Direct je uren factureren
Ontdek onze software 14 dagen gratis:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Missie

Clocx ondersteunt ondernemers op een laagdrempelige en flexibele manier in hun administratieve processen, zodat er meer tijd vrijkomt voor waar je uiteindelijk ondernemer voor bent geworden.

Visie

Clocx is ontstaan uit de wens van ondernemers om hen te helpen hun administratie te vereenvoudigen. Als je start als ondernemer komt er een hoop op je af. Onze software biedt online ondersteuning voor ondernemers door Clocx. Door je administratie vanaf het begin af aan goed bij te houden houdt je overzicht op de voortgang van jouw onderneming. Het voeren van de administratie is voor veel ondernemers een ‘moetje’ en wordt snel vooruit geschoven.

Door het bijhouden van je administratie makkelijker te maken en drempels weg te nemen helpen we je om inzicht in je cijfers te krijgen. We willen dat onze klanten zich focussen op de ontwikkeling van hun onderneming en minder tijd kwijt zijn aan administratieve processen. Onze data helpt je overzicht te houden, mogelijkheden te ontdekken en te verbeteren. Daarom blijven wij onszelf altijd verbeteren en hopen wij het verwerken van je administratie zelfs leuk te maken.

De slimme software van Clocx vertaalt data naar heldere cijfers en rapportages en biedt online ondersteuning voor ondernemers door Clocx. Clocx creëert overzicht en overzicht geeft inzicht, zodat jouw onderneming klaar is voor de volgende stap.

Ervaar Clocx voor jouw organisatie!

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.